Nieuws

Zet uw post op digitaal en steun het goede doel!

We informeren u het liefst zoveel mogelijk digitaal. Daarmee besparen we namelijk kosten. Zet nu ook uw informatieprofiel op digitaal! Daarmee steunt u meteen een goed doel: Stichting Vier het Leven.

Ontvang uw post in de toekomst digitaal

Veel deelnemers hebben hun e-mailadres al aan ons doorgegeven. Daar zijn we heel blij mee! Maar dat is nog niet genoeg om uw post ook digitaal te ontvangen. Daarvoor moet u ook uw informatieprofiel op digitaal zetten. U krijgt dan per e-mail een seintje als er persoonlijke pensioeninformatie voor u klaarstaat in Mijn Pensioencijfers.

Zo past u uw profiel aan naar digitaal:

  • Log in op Mijn Pensioencijfers met uw DigiD
  • Klik linksboven op het rondje Menu
  • Klik op Mijn gegevens
  • Klik bij Hier kunt u informatiediensten aan- en uitzetten en/of voorkeuren wijzigen op Wijzigen
  • Geef daarna aan dat u in de toekomst uw informatie digitaal wilt ontvangen
  • Klik op Keuze opslaan
  • Vanaf nu krijgt u een e-mail als er pensioeninformatie voor u klaar staat.

Het geld dat we dit jaar besparen, gaat naar Stichting Vier het Leven

Ons fonds geeft ongeveer € 10.000 per jaar uit aan brieven per post. Dat is elk jaar € 6 per deelnemer die nog brieven van ons ontvangt. Kiest u ervoor om uw post digitaal te ontvangen? Dan maken we de bespaarde kosten van dit jaar over aan het goede doel: Stichting Vier het Leven. Deze stichting organiseert leuke activiteiten voor ouderen. Om eenzaamheid tegen te gaan en het sociaal isolement onder ouderen te voorkomen.

De bespaarde kosten zijn dus € 6 per nieuw digitaal profiel. Bij 1.000 nieuwe digitale profielen verdubbelen wij de donatie aan Stichting Vier het Leven! Helpt u mee om dit aantal te halen?