Nieuws

Update: overstap naar pensioenuitvoerder AZL

Vanaf 1 januari 2022 neemt AZL de pensioenuitvoering over van TKP. Dat is al over een paar maanden. Daarom zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Lees meer over hoe we er op dit moment voor staan.

Voorbereidingen voor de overstap

In het voorjaar hebben we het contract met AZL getekend. Vervolgens is het Transitieplan voor de overdracht van TKP naar AZL opgesteld. In augustus zijn we begonnen met de uitvoering van dit Transitieplan. We hebben namelijk wel een paar maanden nodig om alles goed te regelen. In september ging de overdracht van start. Een stuurgroep zorgt ervoor dat de overdracht naar onze nieuwe pensioenuitvoerder soepel verloopt.

We houden je op de hoogte

Eind 2021 krijg je meer informatie over de overstap naar pensioenuitvoerder AZL. Over wat dat voor jou betekent. En wat er voor jou verandert, bijvoorbeeld het correspondentieadres. Je zult er zo weinig mogelijk van merken. De meeste veranderingen gebeuren achter de schermen.

Wil je weten waarom we kozen voor AZL als nieuwe pensioenuitvoerder? Lees meer in het nieuwsbericht Pensioenfonds Gasunie kiest voor AZL.